Jakopään vaihdot luotettavasti Espoon Juvanmalmilla

Ota yhteyttä

AD-Autopalvelu Roka tarjoaa laadukkaat korjaus- ja huoltopalvelut Espoon Juvanmalmilla. Olipa kyseessä sitten jakopään vaihto tai esimerkiksi auton määräaikaishuolto, ammattitaitoinen tiimimme on valmiina auttamaan.

Ota yhteyttä jo tänään ja pyydä ilmainen hinta-arvio!

Jakopää varmistaa moottorin toiminnan

Jakopää saa auton moottorin venttiilit avautumaan ja sulkeutumaan oikeaan aikaan. Se huolehtii moottorin mekaanisten osien ajoituksesta ja siitä, että moottori pysyy käynnissä. Jakopäätä pyörittää moottorista riippuen hihna tai ketju. 

 

Jakohihna on vaihdettava säännöllisin väliajoin, jotta moottori pysyy kunnossa. Samalla vaihdetaan myös hihnan kiristin, rullat ja usein myös vesipumppu, jos jakohihna pyörittää myös sitä. 

 

Jos autossa on hihnan sijaan metallinen jakoketju, se voi olla suunniteltu kestämään koko moottorin käyttöiän. Valmistaja saattaa toisaalta myös määritellä ketjulle tietyn vaihtovälin.

Kysy lisätietoja

Jakopään vaihdot huolto-ohjelman mukaan

Jakopäihin liittyvien vaihtotöiden suositeltu ajoitus löytyy auton ohjekirjasta. Tarvittaessa lisätietoja voi kysyä auton valmistajalta.

 

Jakopään vaihto kannattaa tehdä ajoissa, sillä muuten riskinä on, ettei auto toimi kunnolla. Moottori voi jopa vaurioitua, mikä johtaa vaihtotyötä suurempiin kustannuksiin. Pahimmassa tapauksessa koko moottori hajoaa ja se pitää vaihtaa uuteen.

 

Ota yhteyttä ja varaa aika jo tänään, niin vältyt ongelmilta!

Muut huoltotyöt samalla

Jakohihna sijaitsee moottorin sisällä, joten sen kunnon tarkastaminen ilman ammattilaista on vaikeaa. Koska huollossa joudutaan käsittelemään moottoria, mikä tuo mukanaan jonkin verran kustannuksia jo sinänsä, suosittelemme hoitamaan muita osia kuntoon samalla kertaa.

 

Ammattilaisemme kertovat sinulle mielellään lisää autojen huolto- ja korjaustöistä. Kokemuksemme avulla saamme autosi kuntoon luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä