Määräaikaishuollot eri automerkeille Espoon Juvanmalmilla

Ota yhteyttä

AD-Autopalvelu Roka tarjoaa monipuolisia autokorjaamo- ja autohuoltopalveluita Espoon Juvanmalmilla. Meiltä onnistuvat niin määräaikaishuollot kuin muutkin huollot ja korjaukset nopeasti ja laadukkaasti eri automerkeille ja -malleille.

Ota yhteyttä ja varaa aika huoltoon jo tänään!

Huolto-ohjelmien mukaiset huollot

Teemme määräaikaishuollot niin uusiin kuin vanhoihinkin autoihin. Käytämme määräaikaishuolloissa pääsääntöisesti alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia varaosia, jotta uudenkin auton takuu säilyy. Teemme aina myös merkinnät valmistajan sähköiseen huoltokirjaan. Muistathan siis ottaa auton huoltokirjan mukaasi tuodessasi auton meille huoltoon, jos se on paperinen.

 

Käytössämme on laadukkaat testijärjestelmät, joiden avulla löydämme myös viat nopeasti. Palvelumme kattaa myös muun muassa jakopään vaihdot sekä ilmastoinnin huollot ja korjaukset.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Tarpeen mukaiset huollot

Ennen kaikki autot tarvitsivat määräaikaishuoltoja. Nykyään jotkin valmistajista ovat luopuneen uusissa autoissaan kiinteistä huoltoväleistä ja siirtyneet tarpeen mukaiseen huoltoon. Tällöin auton järjestelmä valvoo auton kulutusosien kuntoa ja ilmoittaa, kun huolto on ajankohtainen. Saat meiltä myös kaikki tarpeen mukaiset huollot.

 

Näet uuden autosi huoltotarpeen huoltoilmaisimen kuvakkeista. Halutessasi voit turvautua diagnostiikkapalveluihimme, jolloin selvitämme nopeasti tulevat huollot. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Mitä määräaikaishuolto sisältää?

Määräaikaishuolto on valmistajan määrittämä huolto, jonka ajankohdat löydät auton huoltokirjasta. Määräaikaishuollon ajankohta määräytyy joko kilometrien tai ajan perusteella. 

 

Määräaikaishuollon tarkempi sisältö riippuu aina auton merkistä ja mallista. Yleensä vaihdamme määräaikaishuollossa ainakin moottoriöljyn ja suodattimet. Katso lisätiedot autosi huoltokirjasta ja ota yhteyttä ammattilaisiimme, niin annamme hinta-arvion!

Yhteystiedot ja aukioloajat